| id: | 25411 |
|---|---|
| Назва: | Розробка інноваційних технологій м’ясних продуктів, їх застосування в кулінарії (за матеріалами ТОВ «Літинський м’ясокомбінат») |
| Автори: | Далюк І. А. |
| Ключові слова: | технології м’ясних продуктів, кулінарія |
| Дата публікації: | 2020-10-26 14:10:42 |
| Останні зміни: | 2020-10-26 14:10:42 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Метою роботи є розробка технології м’ясних продуктів та практичне застосування її в сфері кулінарії. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25411 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : випускна кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020 |
| Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25411.pdf Розмір : 504677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |