id: | 25411 |
---|---|
Title: | Розробка інноваційних технологій м’ясних продуктів, їх застосування в кулінарії (за матеріалами ТОВ «Літинський м’ясокомбінат») |
Authors: | Далюк І.А. |
Keywords: | технології м’ясних продуктів, кулінарія |
Date of publication: | 2020-10-26 14:10:42 |
Last changes: | 2020-10-26 14:10:42 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Метою роботи є розробка технології м’ясних продуктів та практичне застосування її в сфері кулінарії. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25411 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : випускна кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020 |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25411.pdf Size : 504677 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|