The Repository of VTEI
id: 25411
Title: Розробка інноваційних технологій м’ясних продуктів, їх застосування в кулінарії (за матеріалами ТОВ «Літинський м’ясокомбінат»)
Authors: Далюк І.А.
Keywords: технології м’ясних продуктів, кулінарія
Date of publication: 2020-10-26 14:10:42
Last changes: 2020-10-26 14:10:42
Year of publication: 2020
Summary: Метою роботи є розробка технології м’ясних продуктів та практичне застосування її в сфері кулінарії.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25411
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : випускна кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 25411.pdf Size : 504677 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge