ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
YEAR |
RANK |
29509 |
Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») |
Ксенчук С. |
Крп |
2024-07-01 |
0 |
29508 |
Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) |
Колеснік Р. |
Крп |
2024-07-01 |
0 |
29507 |
Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») |
Ковальчук Ю. |
Крп |
2024-07-01 |
1 |
29506 |
Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) |
Білозір А. |
Крп |
2024-07-01 |
0 |
29505 |
Методичні основи управління інвестиційною привабливістю туристичних кластерів = Methodological foundations of managing the investment attractiveness of tourist clusters |
Антонюк К.Г. |
Сун |
2024-07-01 |
16 |
29504 |
Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів |
Antoniuk K.H. |
Тд |
2024-07-01 |
15 |
29503 |
Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні |
Антонюк К.Г. |
Тд |
2024-07-01 |
15 |
29502 |
Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі |
Антонюк К.Г. |
Тд |
2024-07-01 |
16 |
29501 |
Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises |
Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. |
М(з |
2024-07-01 |
12 |
29500 |
Менеджмент в туризмі = Management in tourism |
Антонюк К.Г. |
Здп |
2024-07-01 |
0 |
29499 |
Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») |
Олексієнко К. |
Крп |
2024-07-01 |
0 |
29498 |
Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») |
Маленко Л. |
Крп |
2024-07-01 |
0 |
29497 |
Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») |
Ямцун А. |
Крп |
2024-07-01 |
0 |
29496 |
Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») |
Кожухар А. |
Крп |
2024-07-01 |
0 |
29495 |
Організація туризму = Tourism management |
Кізюн А.Г. |
Мв |
2024-07-01 |
0 |