ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
SUMMARY |
RANK |
29509 |
Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») |
Ксенчук С. |
Крп |
В сучасному світі підприємства, що займаються міжнародною діяльністю, стикаються з рядом складнощів ... |
0 |
29508 |
Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) |
Колеснік Р. |
Крп |
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних і методичних підходів до аналізу та розвитк... |
0 |
29507 |
Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») |
Ковальчук Ю. |
Крп |
Мете дослідження: розробка пропозицій щодо розвитку функціональної стратегії міжнародної компанії.... |
1 |
29506 |
Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) |
Білозір А. |
Крп |
Метою дослідження є розробка стратегії розвитку міжнародної компанії, яка б дозволила їй підвищити с... |
0 |
29504 |
Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів |
Antoniuk K.H. |
Тд |
В роботі розглядається значення та роль виставкової діяльності як інструменту просування та реалізац... |
14 |
29503 |
Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні |
Антонюк К.Г. |
Тд |
Подорожі для відновлення здоров’я належать до найбільш ранніх форм туризму. Археологічні дані та пис... |
15 |
29502 |
Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі |
Антонюк К.Г. |
Тд |
Важливою умовою функціонування підприємств сфери туризму є конкурентоспроможність. Запорукою стійких... |
14 |
29501 |
Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises |
Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. |
М(з |
Основою діяльності будь-якого підприємства є сукупність тих складових, що в єдності формують його ек... |
11 |
29500 |
Менеджмент в туризмі = Management in tourism |
Антонюк К.Г. |
Здп |
Метою освітнього компоненту «Менеджмент в туризмі» є формування теоретичних знань з організації, фун... |
0 |
29499 |
Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») |
Олексієнко К. |
Крп |
Готельна індустрія стає все більш конкурентною, і готелям важливо мати добре організовані інженерно-... |
0 |
29498 |
Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») |
Маленко Л. |
Крп |
Тайм-менеджмент є надзвичайно актуальною темою для підприємств ресторанного бізнесу, який характериз... |
0 |
29497 |
Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») |
Ямцун А. |
Крп |
У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес знаходиться під постійним тиском конкуренції та змін. ... |
0 |
29496 |
Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») |
Кожухар А. |
Крп |
Меню закладів ресторанного господарства відіграє важливу роль у їх успішній роботі. Воно не лише інф... |
0 |
29495 |
Організація туризму = Tourism management |
Кізюн А.Г. |
Мв |
Завданнями самостійної роботи здобувачів вищої освіти з освітнього компоненту «Організація туризму» ... |
0 |
29494 |
Development of Information Systems and Technologies in the Field of Hotels and Tourism |
Postova V., Mazurkevych I., Riabenka M., Lukianets A., Krupitsa I. |
СSc |
It has been empirically established that information systems in the hotel industry exhibit economic ... |
26 |
29493 |
Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») |
Слободянюк Т. |
Крп |
В Україні хліб належить до основних харчування. Основна галузь харчової промисловості України продук... |
2 |
29488 |
Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) |
Шевчук Р. |
Крп |
У сучасному світі розвиток галузей харчової промисловості вимагає постійного вдосконалення технологі... |
0 |
29487 |
Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
Стейскал М. |
Крп |
На сьогоднішній день здорове, раціональне харчування людини є однією з найважливіших проблем. Оскіль... |
0 |
29486 |
Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м. Баранівка, Житомирська обл.») |
Смокорівський Є. |
Крп |
Сьогодні немає сумніву, що екосередовище та продукти з використанням нетрадиційних видів молока стал... |
0 |
29485 |
Innovative culinary technology for vegetarian diet = Інноваційна технологія кулінарного виробу для вегетаріанського харчування |
Semko T.V., Pahomska O.V. |
Суз |
The article raises the topic of vegetarianism, which is insufficiently studied at the moment and req... |
34 |