2023
ID | TITLE | AUTHOR (s) | TYPE | SUMMARY | RANK |
---|---|---|---|---|---|
29505 | Методичні основи управління інвестиційною привабливістю туристичних кластерів = Methodological foundations of managing the investment attractiveness of tourist clusters | Антонюк К.Г. | Сун | У статті досліджено теоретичні питання щодо формування методичних основ управління інвестиційною при... | 16 |
29491 | Кав’ярні третьої хвилі як сучасний тренд ресторанного бізнесу | Постова В.В. | Тд | У роботі висвітлено аналіз кавового ринку України, визначено сучасні тренди кав'ярень.... | 31 |
29490 | Оздоровче харчування = Health supply | Семко Т. | Мв | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретични... | 0 |
29489 | Оздоровче харчування = Health supply | Семко Т. | Рп | «Оздоровче харчування» є опанування теоретичними засадами щодо нутрієнтного метаболізму, сумісності ... | 0 |
29474 | Інформаційні системи і технології в готелях і ресторанах = Information systems and technologies in hotels and restaurants | Онищук Н.В., Постова В.В. | Мв | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретични... | 0 |
29473 | Ресторанна справа = Restaurant business | Мазуркевич І.О., Постова В.В. | Мв | Мета курсової роботи – закріплення здобувачами вищої освіти знань, отриманих при вивченні дисципліни... | 0 |
29471 | Модернізація сервісу в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Смерека») | Ліщук Ю. | Крп | У кваліфікаційній роботі досліджено поняття послуг та сервісної діяльності, якості обслуговування сп... | 1 |
29470 | Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалах кейтерингової компанії «Mama Food») | Терешко М. | Крп | У кваліфікаційній роботі розкрито зміст поняття кейтерингу та основних його видів. Розкрито теоретик... | 0 |
29469 | Впровадження клієнтоорієнтованої стратегії розвитку в діяльність закладів ресторанного господарства (на матеріалах ресторанного комплексу «Грааль») | Саковська І. | Крп | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та значення стратегії розвитку закладів ресторанного госп... | 0 |
29468 | Інтернет-маркетинг у діяльності закладів ресторанного господарства (на матеріалах кафе ресторану «Cherry Lake») | Шпортун А. | Крп | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність інтернет-маркетингу. Визначено та охарактеризовано основн... | 0 |
29467 | Ефективність просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах (на матеріалах ресторану «Red Zeppelin») | Третяк В. | Крп | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність соціальних медіа, їх переваги і недоліки. Визначено страт... | 0 |
29466 | Використання інтернет-технологій для просування ресторанних послуг (на матеріалах ресторану «Т-Bone») | Маковицький Д. | Крп | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та роль інтернет-технологій у закладах ресторанного госпо... | 0 |
29455 | Формування іміджу закладів ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Білий налив») | Захаревич С. | Крп | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність поняття імідж підприємств та досліджено зарубіжний досвід... | 0 |
29454 | Впровадження екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка») | Волошин О. | Крп | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та зміст екологічних інновацій в індустрії гостинності. О... | 0 |
29453 | PR-діяльність туристичного підприємства та шляхи її удосконалення (на матеріалах туристичної агенції «Verona Tour») | Ямцун К. | Крп | Мета кваліфікаційної роботи – дослідити теоретичні аспекти PR-діяльності підприємства, проаналізуват... | 1 |
29452 | Імідж туристичного підприємства та шляхи його вдосконалення (на матеріалах туристичної агенції «Море турів») | Шарко К. | Крп | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження іміджу туристичного підприємства та означення шляхів його... | 0 |
29451 | Стратегія підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на матеріалах туристичної агенції «Сандора Тур») | Тудін В. | Крп | Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати теоретичні та прикладні аспекти стратегії підвищення ко... | 0 |
29450 | Вплив пандемії COVID-19 на розвиток національного туристичного ринку (на матеріалах туристичної компанії «100 % відпочинку») | Крикус Д. | Крп | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження впливу пандемії Covid-19 на розвиток національного турист... | 0 |
29449 | Інформаційні технології туристичного підприємства (на матеріалах ТОВ «Туристичний оператор «Бомба-тур») | Колос І. | Крп | Таким чином, метою кваліфікаційної роботи є дослідження інформаційних технологій, що ними послуговую... | 0 |
29448 | Розроблення рекламної стратегії туристичного підприємства (на матеріалах туристичної агенції «Verona Tour») | Жлобницька А. | Крп | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних аспектів розроблення рекламної стратегії для ... | 0 |