ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
29485 |
Innovative culinary technology for vegetarian diet = Інноваційна технологія кулінарного виробу для вегетаріанського харчування |
Semko T.V., Pahomska O.V. |
2024-06-21 |
34 |
29385 |
Transformation of domestic tourism in Ukraine during the war: forecasting prospective types of tourism = Трансформація внутрішнього туризму України під час війни: прогнозування перспективних видів туризму |
Chorna N.M., Antoniuk K.H. |
2024-06-17 |
41 |
29380 |
Postmodern Transformations of Tourism Development |
Pecheniuk A., Kiziun A. |
2024-06-14 |
39 |
29370 |
Natural resources in event tourism: place and significance = Природні ресурси в подієвому туризмі: місце та значення |
Chorna N.M., Kiziun A.H. |
2024-06-14 |
42 |
29267 |
Digitalization of philological education in Ukraine: opportunities and perspectives |
Tymoshchuk N. |
2024-04-19 |
62 |
29219 |
Вплив повномасштабного вторгнення на українську мову та культуру = Impact of full-scale invasion on ukrainian language and culture |
Тимкова В. |
2024-02-09 |
84 |
29212 |
Pros and Cons of Student-centered Learning in the War Conditions |
Osaulchyk O. |
2024-02-07 |
99 |
29211 |
Pragmatics of linguistic hedging in the genre of research abstracts |
Ivanytska N., Ivanytska N. |
2024-02-07 |
101 |
29180 |
Flexible Learning System for Philology Students in a Crisis Situation |
Tereshchenko L.Y., Tkachuk T.I., Matsera O.A. |
2024-01-25 |
82 |
29174 |
Діагностика соціальної допомоги сім’ям з дітьми |
Мадай О.О., Павлюк Т.І. |
2024-01-09 |
81 |
29173 |
Аналіз та обчислення соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям |
Літвін Я.В., Павлюк Т.І. |
2024-01-09 |
102 |
29172 |
Соціальний захист людей з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю |
Гончарук К., Павлюк Т. |
2024-01-09 |
104 |
29043 |
Особливості розвитку міжнародної діяльності підприємства з іноземним капіталом = Peculiarities of the development of international activities of an enterprise with foreign capital |
Стратійчук В.М., Білокінна І.Д. |
2023-09-13 |
122 |
29039 |
Formation, functioning and efficiency of using personnel potential of ukrainian enterprises in the conditions of war |
Khachatrian V., Krasnyak O. |
2023-09-13 |
118 |
29031 |
Soft skill as a component of professional competency of philology students = Soft skills як компонент професійної компетентності студентів-філологів |
Dovhan L.I., Osaulchyk O.B. |
2023-09-07 |
107 |
28989 |
Формування функціональних властивостей пісочно-відсаджувального печива шляхом застосування зостери |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2023-08-28 |
119 |
28985 |
Basic marketing management tools = Базовий маркетинговий інструментарій управління |
Polishchuk I.I., Dovhan Yu.V. |
2023-08-28 |
131 |
28907 |
Туристичні можливості України: сільський зелений туризм = Тourist opportunities of Ukraine: rural green tourism |
Онищук Н.В., Лук’янець А.В. |
2023-07-12 |
109 |
28696 |
Інновації, як сучасний тренд розвитку ресторанного бізнесу = Innovations as a modern trend in restaurant business development |
Пахомська О.В., Крижак Л.М. |
2023-06-30 |
129 |
28681 |
Крафтові хлібобулочні технології та гастрономічні інновації |
Семко Т.В., Пахомська О.В., Слободянюк Н.О. |
2023-06-29 |
145 |