ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
YEAR |
RANK |
28053 |
Application of ultra-high-temperature processing of raw milk to improve cheese quality |
Semko T., Palamarchuk V., Sukhenko V. |
СSc |
2022-11-25 |
124 |
28052 |
The influence of the composition of bacterial starter cultures on the maturation process and the quality of hard rennet cheese |
Vlasenko I., Semko T., Palamarchuk V. |
Сун |
2022-11-25 |
130 |
28051 |
Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів = Іdentification and methods of detecting falsified goods |
Власенко І.Г., Паламарчук В.І. |
Рп |
2022-11-24 |
1 |
28048 |
Innovative approaches to the development of a new sour milk product |
Vlasenko I., Bandura V., Semko T., Fialkovska L., Ivanishcheva O., Palamarchuk V. |
СSc |
2022-11-24 |
170 |
28043 |
Dynamics of sunflower seed movement in the vibrating tray of the infrared dryer and its influence on the drying process |
Bandura V., Yaroshenko L., Fialkovska L., Kondratyuk D., Palamarchuk V., Paladiichuk Y. |
СSc |
2022-11-24 |
164 |
28041 |
Вібраційна конвеєрна інфрачервона сушарка |
Паламарчук В.І., Гирич С.В., Василишина О.В., Пахомська О.В. |
Пнк |
2022-11-24 |
161 |
25706 |
Застосування проблемних ситуацій у формуванні готовності майбутніх менеджерів до управлінської діяльності |
Василишина О.В. |
Сун |
2020-12-23 |
820 |
25493 |
Algorithm for estimating factors influencing intensification of production of industrial enterprises |
Sharko V, Andrusenko N. |
СSc |
2020-11-27 |
310 |
25492 |
Дослідження уподобань споживачів з метою пошуку напрямів підвищення конкурентоспроможності швейних виробів |
Тернова А.С., Григоренко І.В. |
Сун |
2020-11-27 |
514 |
25486 |
Забезпечення конкурентоспроможності підприємства роздрібної торгівлі |
Шарко В.В., Гавенко М.С. |
Сун |
2020-11-27 |
292 |
25483 |
Marketing and logistics in the activity of an enterprise: comparative characteristics and their relationship |
Sharko V., Marshuk L., Sіrenko S. |
Суз |
2020-11-27 |
267 |
25480 |
Конкурентоспроможність підприємства: методи оцінки, стратегії підвищення |
Шарко В.В. |
Сун |
2020-11-26 |
307 |