ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
YEAR |
RANK |
29505 |
Методичні основи управління інвестиційною привабливістю туристичних кластерів = Methodological foundations of managing the investment attractiveness of tourist clusters |
Антонюк К.Г. |
Сун |
2024-07-01 |
16 |
29504 |
Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів |
Antoniuk K.H. |
Тд |
2024-07-01 |
15 |
29503 |
Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні |
Антонюк К.Г. |
Тд |
2024-07-01 |
15 |
29502 |
Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі |
Антонюк К.Г. |
Тд |
2024-07-01 |
16 |
29501 |
Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises |
Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. |
М(з |
2024-07-01 |
12 |
29500 |
Менеджмент в туризмі = Management in tourism |
Антонюк К.Г. |
Здп |
2024-07-01 |
0 |
29495 |
Організація туризму = Tourism management |
Кізюн А.Г. |
Мв |
2024-07-01 |
0 |
29494 |
Development of Information Systems and Technologies in the Field of Hotels and Tourism |
Postova V., Mazurkevych I., Riabenka M., Lukianets A., Krupitsa I. |
СSc |
2024-06-24 |
26 |
29493 |
Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») |
Слободянюк Т. |
Крп |
2024-06-21 |
2 |
29492 |
Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production |
Семко Т. |
Мв |
2024-06-21 |
0 |
29491 |
Кав’ярні третьої хвилі як сучасний тренд ресторанного бізнесу |
Постова В.В. |
Тд |
2024-06-21 |
31 |
29490 |
Оздоровче харчування = Health supply |
Семко Т. |
Мв |
2024-06-21 |
0 |
29489 |
Оздоровче харчування = Health supply |
Семко Т. |
Рп |
2024-06-21 |
0 |
29488 |
Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) |
Шевчук Р. |
Крп |
2024-06-21 |
0 |
29487 |
Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
Стейскал М. |
Крп |
2024-06-21 |
0 |
29486 |
Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м. Баранівка, Житомирська обл.») |
Смокорівський Є. |
Крп |
2024-06-21 |
0 |
29485 |
Innovative culinary technology for vegetarian diet = Інноваційна технологія кулінарного виробу для вегетаріанського харчування |
Semko T.V., Pahomska O.V. |
Суз |
2024-06-21 |
34 |
29484 |
Розробка технології виробництва кисломолочного напою з маслянки (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Мітченко Наталія Сергіївна, кафе «Той самий Бургер», м. Хмельницький») |
Лучков Б. |
Крп |
2024-06-21 |
0 |
29483 |
Розробка технології виробництва йогурту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю, «Гайсинський молокозавод», м. Гайсин, Вінницька обл.») |
Іщук В. |
Крп |
2024-06-21 |
0 |
29482 |
Удосконалення технології приготування страв з телятини у хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шелест Любов Василівна, ресторан «T-Bone») |
Дроботюк М. |
Крп |
2024-06-21 |
0 |